ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آیت‌الله رئیسی: مشکل جذب پذیرفته‌شدگان در آزمون قوه قضائیه تا پایان سال رفع می‌شود

رئیس قوه قضائیه در نشست با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد که جلساتی را با دستگاه‌های اجرایی مربوطه درباره حل مشکل جذب پذیرفته‌شدگان آزمون قوه قضائیه داشته‌ایم و این مشکل تا پایان سال جاری مرتفع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی ، گفت: اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به همراه اعضای کمیسیون ویژه مدیریت خدمات کشوری امروز با آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضائیه دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

وی افزود: در این جلسه آیت‌الله رئیسی ضمن تأکید بر تعامل قوه قضائیه با دیگر قوا عنوان کرد که مانع جدی بر سر راه روابط و همچنین سرمایه‌گذاری‌هاست و باید با فساد به طور جدی برخورد شود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: آیت‌الله رئیسی تأکید کرد که هیچ گذشتی نباید در برخورد با فساد داشته باشیم و هیچ کس چنین اجازه‌ای به ما نداده است؛ بهترین افراد در این کشور جان خود را فدای نظام و کشور کرده‌اند و ما نباید اجازه دهیم عده‌ای که به دنبال منافع شخصی خود هستند با ارتکاب به فساد چهره نظام را خدشه‌دار کنند.

 

عزیزی خاطرنشان کرد: رئیس قوه قضائیه با اشاره به موضوع جذب پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی قوه قضائیه در سال 96 گفت که در این رابطه جلساتی را با دستگاه‌های اجرایی مربوطه داشته‌ایم و مشکل جذب 6 هزار نفر پذیرفته شده آزمون استخدامی قوه قضائیه تا پایان سال جاری مرتفع خواهد شد.

 

وی افزود: رئیس قوه قضائیه عنوان کرد که قانون باید عادلانه باشد، مجری و قاضی هم باید عادل باشند تا مردم طعم عدالت را بچشند. و نباید اجازه دهیم تا فساد امید مردم را به یأس مبدل کند. دشمن ما به دنبال ایجاد یأس در جامعه است و ما باید در مقابل این مسأله بایستیم.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: در آغاز این جلسه نیز نمایندگان ضمن تقدیر از رئیس قوه قضائیه به خاطر برخورد با مفاسد نکاتی را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند و من نیز ضمن تقدیر از زحمات رئیس دستگاه قضا از ایشان دعوت کردم تا سفری را به خراسان شمالی داشته باشد و او نیز این درخواست را پذیرفت.

منبع : فارس

ارسال نظر